Cupguiden på laget.se

Här hittar du information och länkar till flera roliga cuper! Klicka på den cup du vill läsa mer om för att ta del av datum, spelklasser och annan viktig fakta. Under rubriken Sport här nedanför kan du välja din sport för att lättare hitta en cup som passar just dig och ditt lag.

Stort lycka till på ditt lags nästa cup önskar vi på laget.se!

Pingstcupen

Datum 12-13 maj 2018
Sista anmälningsdag 5 maj
Arrangör Triangelns IK
Box 2
63102 Eskilstuna
Kontaktperson Dick Hansson
Dick Hansson
070-214 92 95
Hemsida
Spelklasser Flickor 11-16 år
Anmälningsavgift 1000:- per lag
Gästkortsavgift Deltagarkort A Övernattande lag 750:- per spelare/ledare
Deltagarkort B Ej övernattande lag 160:- per spelare/ledare
PC2018B

Triangelns IK Eskilstuna är en breddförening med målet att vara en bra plantskola för dam- och flickfotbollsspelare i mälardalsregionen. Vi vill ge tjejerna en positiv syn på fysisk aktivitet, ge dem en möjlighet att utbildas i den sociala gruppen där hänsyn, respekt och förståelse för andra, oavsett etnisk härkomst, är ledstjärnor i hela vår verksamhet.

Triangelns IK erbjuder med sin sedan 30 år genomförda fotbollscup Pingstcupen en helg i glädjens tecken och den är viktigt bidrag i arbetet med att upprätthålla intresset för flickfotboll. Vi ser cupen som vänder sig enbart till tjejer i åldern 11-16 år som en aktivitet där vi hoppas kunna ge tjejer och ledare en positiv upplevelse med fotbollsglädjen i centrum.

Mer info finns på www.pingstcupen.se

Välkomna!