Daniel Voldseth
    Jonathan Lannö
    Esse Deq
    Mathias Lang

Eftersom Jonas står i mål och jag är i Övik så tänkte jag att Lang basar över sidlinjen i 1a och Öhrner i 2a halvlek.

Rapportera

Rapportera

Alkvettern ja... där har jag spelat ett par gånger med IFK Kronoparken. Minns till exempel när Claes nickade in 1-1 och domaren blåste av precis i nickögonblicket. Har sett FC Z spela i Alkvettern också. Blev överraskad hur dåliga dom var, Glen Hysén hade ju ändå drillat dom.

På söndag 1600 spelar vi ett genrep mot dom, vi samlas 1400 på Statoil Nobelplan (Sundsta) för avfärd.

Truppen kommer i nästa post.

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2017 Christer Andersson Stål

Glad påsk.

Kan ju vara på sin plats att summera lite Silly Season-status:

Nya spelare på gång för säsongen 2017: Jonas Elisson, Simon Bolton, Jonathan Lannö, Daniel Voldseth, Robin Nyzell, Robin Lundgren, Patrik Roxendal, Wictor Welander, Aram Ahmadi, Jacob Enetjärn, Johan Kirppu (comeback)

Bubblare: Robin Rogne (kommer när det blir varmare), Sherko Ahamdi och Honas Ali (med i futsal), Daniel Lundberg, Kompis till Robin L

Förluster sen början av 2016: Pontus Svensson, Ivan Sindy, Joakim Hultgren, Erik Nilsson, Erik Rune

Timeout: Fredrik Gåård, Soleiman Andesh, Karl Ewermark, Alfred Hjerpe

Långtidsskadade: Denis Hamzic, Ehsan Andesh, Emil Bönfors

PS - löpning måndag

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2017 Coach Stål

Löpning måndag som vanligt under ledning av Jonas Hansson.

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2017 Christer Andersson Stål

Träningsmatchen på söndag är inställd.
    På måndag är jag osäker om jag kan medverka på löpningen. Vi kan köra samling och frivillig löpning 1730 på måndag.

På onsdag är det nästa träning, då hoppas jag vi återgår till mycket bra närvaro, efter absymala 5 personer sist. Vi körde skotträning med mg i mål. Omsömt vin ömsomt vatten från min sida, men med riktiga handskar och målvaktsbyxor hade jag vågat vara lite mer spektakulär.

Vi har tappat bort 2 bollar redan, vi får skärpa oss där, vi är en fattig klubb, och en träningsboll går på cirka 400 SEK.