Hemmamatch: Tierps IF- Månkarbo IF : 2-0 ( 0-0 ) målskyttar: Alice och Maja E

Startelvan:
Sara, Maja K, Maja E, Linnea, Alva , Eva, Frida, Alisia, Alice, Mimmi, Lovisa.
Avb: Joline, Lowa, Rebecka, Vilma och Agnes J.

Äntligen lite sol som tittat fram och en mycket grön och fin spelplan. Laddade lag idag såklart men det skulle bli en 1:a halvlek där vi inte alls kommer i närheten utav det stabila spel vi sett tidigare. Vi får inte upp bolltempot , felpassningar var fler än lyckade pass och det hackar betänkligt. Vi har en ramträff som närmast trots att vi visst skapar en del målchanser men har inte skärpan då lägena kommer. Att bortalaget var här för att täta till bakåt och att satsa på de fasta situationerna var väldigt tydligt idag. Förvånande är också att vi bjuder in motståndarna att lyckas också då vi vid ett tillfälle backar in i knät på Sara vid en frispark utifrån . Varför ? Nej idag stämde inte mycket dom första 45.

Inför 2:a byte : Joline in / Lovisa ut , Agnes J in / Alva ut.
Dags att skruva upp tempot vilket också händer då vi nu kan börja skönja gamla takter. Spelbarheten blir bättre och gör att bolltempot höjs, motståndarna tvingas till större förflyttningar och kroknar betänkligt efter 10 min spelade i andra. Härifrån och framåt så tar de röda över spelet fullständigt och vilket genererar i många hörnor och väldigt mycket inkast på offensiv planhalva. I den 56: min gör Alice 1-0 vilket såklart känns riktigt bra. Den fina gräsmattan är riktigt tungsprungen idag men med ett ledningsmål blir allt lättare såklart. 84:e Lowa in / Alisia ut 87:e hörna som Linnea slår och Maja nickar i mål efter touch på hemmaspelare till 2-0.

12-1 i hörnor , en mindre bra 1:a halvlek och där vi återigen gör en bra 2:a halvlek. Vi har haft två matcher på en vecka vilket kan vara en utav anledningarna till att det såg lite segt ut. Men vinst och 3 poäng igen känns såklart riktigt bra.

Stort tack till bollflickorna i F 11/12 . mäktigt att höra dom sjunga " laget i hjärtat " tillsammans med laget efter segern .

Full träningsvecka igen inför Gimo borta på fredag, trevlig helg på Er alla.