Startelvan: Sara H i mål
Alva P, Agnes W, Maja E, Agnes J
Frida, Lowa, Alice W, Lovisa, Mimmi , Joline.
Avb: Bianca, Rebecka, Jenna, Vilma , Victoria samt Natta

Åter en fin dag och mycket sol , men varför är det alltid så kallt på LF. Nu trodde man ju att spelet skulle värma,men hemmalaget visar upp ett svagt passningsspel och bjuder verkligen in motståndarna i matchen. Upsala IF är inte sen att ta tag i taktpinne genom mycket välskolade spelare så får man ett övertag i inledningen på matchen. Vi är otåliga och ger inte varandra särskilt mycket bra alternativ heller skall man också säga, men vi har en mycket svag inledning . 0-1 målet kommer också till efter att vi ställer till det i försvaret, inte lätt för Sara att göra något åt det. Fast vi har så mycket tid med bollen så blir det så stressat ändå. Agnes W utgår ur matchen vilket innebär att Frida M får kliva ned som mittback, en position som hon inte provat så många gånger direkt. Rebecka J in på mitten. 1:a halvlek slut.

2:a halvlek går igång och vi rycker upp oss i spelet i inledningen, på plan så är det tajt och aggressivt . Vi har en bättre start nu och hotar mer och mer i djupled. Spelet böljar fram och tillbaka och det blir lite ryckigt. I min 69 får som Frida slår, det bli trassligt framför mål där slutligen bollen sitter i mål till 1-1. Målskytt ?? Vet ej.

Upsala IF hotar med några djupledsbollar och då framförallt på vår vänstra sida genom en kvick spelare, men blir lite ensam till slut. I senaste matchen så vänder vi ett underläge med 0-1 , vilket vi tillslut skulle göra nu med . I min 87 så gör Alice W 2-1. Starkt att vända och vinna , men vi trasslar till det defensivt helt i onödan och sätter Sara i svåra situationer. Passningsspelet har mer och önska, visst vi vinner men nästa helg börjar vi kriga om poäng och då bör vi höja oss.

Att vi i andra matchen i rad vänder 0-1 underläge till vinst visar upp en bra lagmoral.Vinst med 2-1 är bra , men vi kan bättre. Nu ser vi till och ger oss själva en bra träningsvecka inför seriestarten .