Träningsmatchen mot Vaksala SK slutar med en 2-1 seger.

Startelvan förändrades redan på uppvärmningen då Alisia E hade lite känning, Maja K ersatte.

Sara H, Maja K, Maja E, Linnea, Jenna, Frida, Lowa, Alice, Mimmi, Joline samt Agnes J.
Avb: Alisia, Agnes W, Natta, Rebecka samt Lovisa.

En hyfsad stabil match från vår sida där vi har svårt att förvalta målchanserna, 1:a halvlek innehåller nog 3-4 riktigt heta lägen som vi bör förvalta på ett annat sätt. 0-0 i halvlek

I 62:a min tar Vaksala SK ledningen, Linnea körs över i eget straffområde vilket innebär skottläge där Sara H räddar första läget men där returen tas av motståndare till 0-1. På en offensiv hörna gör vi sedan 1-1 i den 76:e min. Vi har blivit stabilare och har ett större bollinnehav i matcherna vilket är positivt. Alice kommer runt på vänsterkanten , spelar fram Lovisa som gör 2-1 i min 86.

Ny träningsvecka med bra fokus inför vår sista träningsmatch nu på lördag den 15/4 kl 14 , motståndare då Upsala IF .