Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rynninge IK Herrlaget

Följ

Herrlaget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Kval till Svenska Cu

Match

Karlslunds IF HFK

4 - 1
Karlslund Arena
16 maj 2018
19:00

Rynninge IK

Referat

Referat: Karlslunds IF HFK - Rynninge IK

Karlslund är vidare till OMG 1 i Svenska Cupen, då man slog Rynninge efter straffar. Matchen slutade 0 - 0, och det var väl ett resultat som speglar matchen ganska bra, då båda lagen hade svårt att skapa de riktigt heta chanserna. Rynninge hade två bra perioder i slutet av de båda halvlekarna och skapade nog också de bästa halvchanserna i matchen.

I första snappade Miran upp ett felpass, och kom ganska ren in i straffområdet, men skottet vållade Kindberg inga problem. Hasler och Eti kom i bra lägen, men inga skott kom. Bästa i andra var då Pierre Hertin fick en volleyträff från nära håll, men något över.

KIF:s bästa chans var i första, då Lauri Bell nog missade nicken på ett vänsterinlägg, och bollen rann utanför.

Vi gratulerar KIF till vinsten, och när det gällde att lägga straffar var man helt överlägsna.

Positivt i Rynninge är att Alex Floren nu är igång igen, och att Martin Springfeldt är i halvgång - det blev en halv´timme idag, och nära att rinna igenom någon gång. Full tid fick däremot Johannes Gustafsson, och i dessa sammanhang är han verkligen en klippa. Beröm även till Danne Angergård, som var felfri, som Carlas vikarie, Men det var även Kindberg.

Startade: Danne Angergård - Jens Arrby, Konrad Gustafsson, Johannes Gustafsson, David Hasler - August Holmberg, Emil Berger, Alexander Floren, Pierre Hertin - Etiandro Galvin Barreto , Miran Abdulraham

In kom Mattias Floren, Alexander Hallin, Henke Hultberg, Martin Springfeldt

Och på lördag är det dags för G-vallen mot Carlstad - klockan 14.00

Och i Södertälje vann Syrianska över Nyköping i den finalen med 3 - 2, men där spelade man förlängning och 120 minuter.