Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo IBF F03 (GAMMAL)

Följ

F03 (GAMMAL)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pixbo IBF
Innebandy
F03 (GAMMAL)
Tabell
Lag M V O F P
1 Pixbo Wallenstam IBF 3 2 0 1 6
2 Huddinge IK 3 2 0 1 6
3 Gnosjö IBK 3 1 0 2 3
4 Söderhamns IBF 3 1 0 2 3

Match

Pixbo Wallenstam IBF

4 - 1
Ånestadshallen, Häggvägen
14 september 2018
19:20

Söderhamns IBF

Referat

Referat: Pixbo Wallenstam IBF - Söderhamns IBF

Äntligen dags för Fat Pipe invitational.
En grymt bra och proffsig turnering.
Kompetenta domare och bra motstånd i alla matcher.

Uppladdningen till denna cupen kunde varit bättre.
Förkylningar i drivor och skolresa till Tyskland är kanske inte så man vill ha det. Men det är bara och gilla läget, dessutom finns det en fascinerande urkraft i detta gäng.

Lite med andan i halsen kom vi till hallen där Söderhamn skulle stå för motståndet. Ett duktigt tekniskt lag med fart och väldigt bra målvakter och trevliga föräldrar. De har skördat många framgångar tidigare så vi har länge velat spela mot dem.

Matchen började i hög fart, men inte med så bländade spel.
Lagen bytte chanser med varandra i inledningen. Men duktiga målvakter stod ivägen. Allt eftersom perioden rullade på kom vi allt mer in i matchen och tog tag i taktpinnen.
Vi hade en del bra chanser samtidigt som Söderhamn hade några vassa spelvändningar. Samtidigt försvarade de sig bra och gjorde det svårt för oss att få klara chanser. Sista minuterna tryckte vi på och ett mål hängde i luften, men det blev inte för oss, för när 14 sekunder återstod gjorde Söderhamn mål på en snabb spelvändning.

Under andra perioden skapade vi allt mer och tillslut fick deras målvakt kapitulera och vi hade kvitterat. Några minuter senare tog vi även ledningen. Nu spelade vi väldigt bra. I alla lagdelar och alla moment. Söderhamn spelade också bra, så det var en bra match som presenterades till publiken.

2-1 efter andra och vi hade nu en känsla av att detta är vår match.
Tredje perioden var mycket underhållande då tjejerna snurrade runt och lekte innebandy. Nu serverades det godis i hög fart. Och vi belönades med två mål till.

En mycket bra natch mellan två kompetenta lag slutade med 4-1 i vår favör.

Nu är vi igång!