Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo Wallenstam IBF F03

Följ

F03

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Pixbo Wallenstam IBF
Innebandy
F03

Kontaktinformation

Namn Pixbo Wallenstam IBF
E-post kansli@pixbo.se

Om Pixbo Wallenstam IBF F03

Pixbo Wallenstam är en av Sveriges äldsta innebandyklubbar (bildades den 20 mars 1981). Idag, drygt 36 år senare, är Pixbo Wallenstam en etablerad storklubb med bred ungdomssatsning och föreningen har inte mindre än över 40 lag i seriespel. Allt från herrarnas och damernas SSL lag till knattelagen.

En av dessa lag är Pixbo Wallenstam F03.
De spelare som varit med längst började ta sin första stapplande innebandysteg under våren 2010, då tillsammans med 02'orna.
Hösten 2012 delade vi upp våra två årskullar och nu har vi växt upp till ett lag med 19 spelare.

Pixbo Wallenstam F03 skall vara ett lag där alla känner sig välkomnade och alla får en möjlighet att testa hur långt de kan utvecklas.
Laget skall vara roligt att spela i, roliga att se och utmanande att möta. Vi är idag ett av Sveriges bästa F03 lag.
Pixbo Wallenstams F03:s ledord är:

- Ledande
- Gemenskap
- Förebilder
- Glädje

Vi tränar 3 gånger i veckan, söndagar 18.00-19.30 i MIH, onsdagar 20.00-21.30 i MIH och måndagar 19.30-21.00 i Blackfox.
Säsongen 2017/18 spelar vi i de två högsta ungdomsserierna i Göteborg och våra hemmamatcher spelar vi i Wallenstamshallen och Mölnlycke Idrottshall.
Titta gärna : https://www.laget.se/PixboF03/Page/258708

Om Pixbo
Pixbo, samhälle i Västergötland, till största delen i Härryda kommun, men några fastigheter tillhör Mölndals kommun. Sedan 1960-talet är orten sammanväxt med tätorten Mölnlycke, dock är Pixbo en egen postort. Orten ligger vid södra sidan av Rådasjön och är ett mycket kuperat område, byggt på och omkring en ås, Björnåsen. En mindre sjö på gränsen mellan Pixbo och området Kullbäckstorp i Mölnlycke heter Vällsjön. De båda sjöarna sammanbinds av Vällbäcken (tidigare kallad Kolbäcken, vilket gav namn till Kullbäckstorp). I väster gränsar Pixbo till Mölndals kommun och Gunnebo slott. Källa: http://sv.wikipedia.org – valt sökord: ‘PIXBO’.