19:00

Öjeby IF

Referat: Älvsby IF - Öjeby IF

Match mot Älvsby IF
Öjeby herrar gjorde en fullt godkänd match ikväll mot Älvsby IF. 2-2 blev resultatet efter att efter första hälften av första halvlek legat under med 2-0. Sedan kom laget skyttekung i fjol Ibrahim Akbari loss och kvickt var det 2-2 efter första halvlek efter två mål av Ibra.
Andra halvlek blev ett enda krig där Öjebyn hade de vassaste chanserna. Ibra var väldigt nära ett hattrick men blev avblåst på knapp offside då alla trott att han gjorde 3-2. Han var också i slutet på matchen fri med målvakten som dock lyckades fånga bollen mellan sina ben när Ibra var på väg att runda honom. Följaktligen blev Ibrahim utsedd till laget bästa spelare för dagen och erhöll vandringspriset till nästa match.
Trotts att Öjebyn saknade flera spelare och endast hade två avbytare lyckades man hålla undan och ordna oavgjort mot en av seriens favoriter. Starkt och för närvarande innehåller man tredje plats i serien efter två omgångar.Men det är långt kvar, 16 matcher ,så allt kan hända.