9 maj 2024
13:00

Alviks Ik

Referat: Baik utvecklingslaget - Alviks Ik

Matchen hinner knappt börja innan vi åker på ett tidigt baklängesmål på en frispark, där Gustav räddar men vi får inte bort returen.
Därefter är det vi som har bollinnehav och kommer på ett gäng bra anfall. Joel kvitterar till 1-1 och vi har bra kontroll. Alvik har inte mycket spelmässigt men är vassa på fasta situationer. De gör 2-1 på hörna och 3-1 på frispark. Vi borde ha gjort 1-2 mål på de lägen vi skapade men det ville sig inte.
Vi får inte alls till vårt spel i andra halvlek och Alvik kan rinna ifrån målmässigt.
Vi tappar lite energi då de gör två snabba i början och åker dessutom på två tunga skador på bärande spelare vilket resulterar i att spelet blir väldigt osynkat och energin droppar ytterligare ett snäpp.
Vi tar med oss första halvlek, i andra har vi inte mycket att sätta emot. Grymt bra match av Gustav i mål som framför allt i andra gör några riktigt vassa räddningar.
Alvik gör 4 av sina mål på fasta situationer...något vi behöver träna på.