Tagga för matcher lads!

Rapportera

Rapportera

• 20 mar 2012 Micke

Grattis Anton och Adnan som båda är uttagna till Smålandslaget i respektive åldersgrupp i Kolboda 8-9 April.

Kör hårt och lycka till
    //Coach

Rapportera

Rapportera

• 20 mar 2012 Philinho

Har aldrig vart i bättre form knubbis! Vänta bara tills ja kommer hem..

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2012 Maldini

Den fyller du ut alldeles utmärkt, tjockis!

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2012 Philinho

Nummer 35?! De nummret kan du behålla Maldini, du är förmodligen den ända som kan fylla ut den tröjan ändå! 18 är mitt nummer..

Rapportera

Rapportera

• 17 mar 2012 Paolo

Tagit från Kisas hemsida (undra om de var på samma match som vi?):

På lördagen mötte kbk nyblivna div 3 laget Aneby och gjorde det riktigt bra! Med högt tempo i matchen så spelade kbk riktigt bra och förde matchen då hela gänget var taggat och jobbade bra ihop i press spelet och det funka riktigt bra på mitten med lill-mange och unge Dennis Isaksson på mitten som visade härlig inställning.det skapades lite småchanser åt båda håll. Kisa tog ledningen på straff som sattes av födelsedagsbarnet Liljegren efter att ASK målvakten(som blev utvisad) sparkat ner duktige Theo Almazidis som tyvärr fick bryta matchen. ASK fick fortsätta matchen med 11 man ändå då kbk tyckte det var ok.

även andra halvlek var det väldigt jämnt men div småskador gjorde att spelkvaliten sjönk något.ASK gjorde 2 snöpliga mål efter 2 hörnor i 68 o 78 minuten. KBK stod upp bra i denna match mot ett div 3 lag så detta jobbar vi vidare på!