Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Aneby SK Herrlaget

Följ

Herrlaget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 9 maj Hallberg

  Hej Thompa!
  Tack för feedbacken. Det är vi tränare som skriver referaten och efter Gullringsmatchen har vi missat i vår interna fördelning. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas lägga ut referat från Gullringsmatchen idag. Och sedan ska vi bättra oss framöver. Och förhoppningsvis ska du kunna läsa betydligt fler vinstreferat i fortsättningen ;-)

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 maj Thompa

  Hej,

  Ett önskemål.

  Som gammal ask:are som längre inte bor i byn är det kul om hemsidan och referaten uppdateras frekvent, hemsidan blir mer levande då.

  Hoppas ni plockar er andra trea på lördag!

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 nov 2015 Nyfiken

  Vem kommer träna ASK nästa ÅR

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt 2015 Putte

  Imponerad av er Höstsäsong...trist med bara en pinne på Våren....Som sagt ....gör sejouren kort i Elitfyran så ni hamnar i trean där ni hör hemma...

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2015 Stenis

  Bra höstmatcher av er tyvärr räckte det inte men lycka till i elitfyran och med en snabb återkomst till trean där ni hör hemma

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 aug 2015 #6

  årets mål av burema idag! Mot 2an!!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 apr 2015 Boxholmare på besök

  Härlig arena och festlig inramning!
  Jämn första halvlek med ett slumpmål från Aneby... Sedan bortalaget klart bättre i andra och vann välförtjänt. Ett stort plus till båda lagens supportrar för en festlig inramning. Hoppas båda lagen klarar sig bra framöver :-)

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 okt 2014 Leif Dahl

  Grattis ASK Grabbar och ledare! fantastisk insats. Ser att ni är ett gött gäng som jobbar för varandra!! Till Micke så bra du gjort det !jag trodde inte på det efter förra året men så fel jag hade!!! Leif Dahl

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 aug 2014 Gullringens GoIF

  Tilläggas till vår insats igår jämfört med våren var att vi saknade 6 man i vårmatchen. I backlinjen som spelade igår var ingen med i våras. Vi hade enormt med skadeproblem under våren och det var synd men tillhör tyvärr. Lycka till resten av hösten!

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!