Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Valbo FF P-2008

Följ

P-2008

Följ oss för uppdateringar
Följ

Glada barn men ofokuserade spelare

6 jun 2018 5 kommentarer 425 visningar
Mikael Widmark Tränare
5 kommentarer
  • 6 jun 2018 Mikael Widmark

    Ett förtydligande. En av svårigheterna med problemet vi beskriver är att det är så många som bidrar. Hade det varit ett fåtal killar så hade vi nog kunnat hantera det på ett annat sätt än att göra ett utskick till samtliga.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jun 2018 Sandra Thulin

    Pratade med Erik nu på morgonen och han så att det är så många som hälften av alla spelare som inte verkar vilja spela fotboll och inte lyssnar och bara vill brottas och leka .

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jun 2018 George Wahlman

    Så är det tyvärr.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jun 2018 Sandra Thulin

    Då tycker jag att de föräldrar som vet med sig att sitt barn inte är genuint intresserad och mest vill åka på träning för att brottas och leka och prata fortnite ska ta ett allvarligt snack med sitt barn om de verkligen vill fortsätta spela i laget . De förstör för de övriga spelarna som verkligen vill och tar upp platser i laget. Dessutom är det oacceptabelt respektlöst beteende mot er tränare som ställer upp på er fritid.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jun 2018 Mikael Widmark

    Tack alla för kloka och engagerande kommentarer på sms & här. Vi ledare vill ha ALLA spelare med på vår fotbollsresa. Att det finns varierande engagemang bland killarna är också naturligt och något som kan ändras över tid. Men att få bättre kvalitet på fotbollsmomenten kommer att vara viktigt och där är vi tacksamma om även alla VI föräldrar hjälper till med en dialog med barnen. Sedan är det naturligtvis också viktigt att vi ledare ibland planerar in moment i träningen som präglas av lek.

    Jag tycker nu att vi med detta går vidare tillsammans. För ytterligare dialog så ser vi gärna att vi tar den direkt med oss ledare.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in