10 maj 2022
19:00

Strömsbro IF

Referat: Skutskärs IF FK 2 - Strömsbro IF

Resultatet känns lite orättvis och än en gång har vi inte marginalerna på vår sida, i 65 minuter äger vi matchen och dom sista 25 tar Skutskär över.. till stor del känns det som att vi blir avvaktande och rädd att förlora.

Mycket rättvist tar vi ledningen med 2-0 efter mål av Anna och Vicky satte en straff.
Vi har bud på 3-0 då Alice skjuter i ribban och det hade nog punkterad matchen, istället började Skutskär spela långt och en av dessa träffar vår spelare i ryggen och friställer skutskärspelaren helt och hållet och det blev 2-1 istället.
Nu slutar vi spela vårt spel och Skutskär tar över matchen med matande av lång bollar, ca 4 minuter kvar av matchen så kvitterar Skutskär och har faktiskt bud på både ett och två mål till i slutminuterna!

Så resultatet är nog inte helt orättvist.. även om det känns som en förlust då Skutskär knappt kom över halva plan i 1:a halvlek och en bra bit in i andra.