Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Solängens BK Junior

Följ

Junior

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Tabell
Lag M V O F P
1 Qviding FIF 1 1 0 0 3
2 Älvsborg FF Juniorer 1 1 0 0 3
3 Nol IK P04 0 0 0 0 0
4 Askims IK 0 0 0 0 0
5 IF Warta 0 0 0 0 0
6 Dalen-KFF 0 0 0 0 0
7 IF Väster 0 0 0 0 0
8 Ale United 0 0 0 0 0
9 Kärra KIF 0 0 0 0 0
10 Solängens BK VIT 0 0 0 0 0
11 Solängens BK SVART 0 0 0 0 0
12 Solängens BK A-lag 0 0 0 0 0
13 Hisingsbacka FC 0 0 0 0 0
14 Näsets SK 0 0 0 0 0
15 Solängen BK Juniorer 2 0 0 2 0

Match

Älvsborg FF Juniorer

2 - 1
Påvelund
24 januari 2020
19:00

Solängen BK Juniorer

Referat

Referat: Älvsborg FF Juniorer - Solängen BK Juniorer

Hej Killar,

Vi ledare vill börja med och tacka er för den fantatiska insats ni gjorde idag. Att ni efter en kort genomgång om hur vi vill spela(framförallt defensivt) gjorde det som ni aldrig gjort något annat är ett under för oss. Ni visar vilka smarta och fantatiska killar ni är.

Vi kommer att dela ut solar efter varje match, 3 solar går till bästa spelare, sedan delar vi ut 2 respektive 1 sol också till spelare som också utmärkte sig under just den matchen. Men just idag är de ett H*****e att ge ut detta då jag tycker att alla utmärkte sig. Men vi måste välja tre spelare just idag som överaskade oss lite extra.

3 solar: Joel Ekengren, hade övertag på sin back under första 45 min som han spelade. Var genomgående en av våra farligaste spelare framåt
2 solar: Max Blomqvist, som var en klippa och en av spelarna som verkligen inte la några fingrar emellan. Han gick dit hårt mot sina motståndare och fick sig respekt.
1 sol: Joel Heljemo, som är en gigant. bollskicklig i backlinjen en trygg punkt som alltid vinner sin man mot man. Sedan flyttar vi upp honom på mitten och han visar sina offensiva kvaliter genom att många gånger dra sin gubbe.

Detta är något vi kommer att sammanställa efter säsongen. Som sagt jag hade önskat att jag kunde dela ut fler än bara tre spelare efter dagens match. För ni är många som förtjänar att få det idag!

Gällande själva matchen:
Första 45 min får vi matchen precis dit vi vill. Jonte B, Enzo och Joel E gör precis det vi pratat om. Vilket gör att gång efter gång så vinner vi bollen på mitten. Offensivt skapar inte Älvsborg FF mycket i första halvlek. Vi är dock farliga på våra djupledsbollar på Enzo. Jonte B(mardröm för mittbackar) gör livet surt för backarna i Älvsborg FF genom konstant pressa och löpa. Han är dessutom bra i sitt targetspel. Egentligen en helt ovan position. Joel E är nog den spelaren får mest boll offensivt och gör detta galant. Han löper smart, drar sin gubbe om och om igen. Skär in i banan och slår snett inåt. Tyvärr så är vi aldrig först på dessa. Enzo kommer fri efter en kanon boll av Joel H tyvärr får han för mycket tid, hinner nog tänka för mycket och får inte till avslutet. Noel är en spelfördelare av rang han vinner bollar och är oerhört trygg med bollen. Simon är sliter och är en av få som vinner sina dueller då motståndarna känns ett huvud större än oss. Efter ett grymt förarbete av Enzo så får vi en höger hörna som han slår jätte bra. Men Älvsborg nickar ut den till en vänster hörna. André springer ut för att slår en grym hörna på borta som nickas in i mitten och där dyker Joel E upp och i ett svårt läge gör ett grymt avslut upp i nättaket. 1-0 till oss och vi har kontroll på matchen utan att egentligen ha bollen. Älvsborg äger mycket boll men kommer inte någonstans. När vi väl får bollen så är vi stressade och får till något eget spel. Men vi är aldrig oroliga förutom när en spelare i deras lag kommer fri efter lite slarv från vår sida. Men då gör Axel O en super räddning när han kommer ut och avvärjer. Älvsborg FF får dessutom ett rött kort efter att en spelare sagt något olämplig. Men vi väljer att de får skicka in en spelare. Då detta ären träningsmatch och allt handlar om att bli bättre. Vi går in i paus med en 1-0 ledning.

I Halvtid har 4 planerade byten och gör 3 byten i backlinjen och ett på mittfältet. Max byter mot Jonathan O, Matias byter mit Arvin, Joel H byter mot Viktor L och Isak O byter Joel E. Kanske inte det mest optimala att göra så stora ändringar i backlinjen men som sagt en träningsmatch där resultatet är oviktigt utan prestationen och få igång alla spelare är prio 1. Det tar inte lång tid innan ÄFF gör 1-1 via en djupledsboll när vi är lite passiva i försvaret. De går yttligare 5 min till och 2-1 till ÄFF är ett faktum ungefär på samma sätt djupledsboll där spelare kommer fri och Axel är chanslös som för övrigt gör en kanon match i målet. Arvin som började väldigt bra får en smäll på knäet. och behöver kliva av. Max kommer in igen och styr upp försvaret. Nu kommer kommer Rasmus, Oscar och Joel kommer in istället för Matay, Jonte B och Enzo. Oscar visar direkt att han är en frisk fläkt som kommer in. Joel hjälper Noel att börja vinna mittfältet igen. Men vi får inte riktigt till spelet. Så när Viktor L behöver byta göra vi en råkad där vi byter in och Joel E och flyttar ner André till högerbacken för vi vill ha någon bolltrygg. Och André tillsammans med laget börjar äta sig in i matchen. Simon som blir target när Jonte B har gått ut visar fina kvaliter i targetspelet. Stark och en bra uppspelspunkt som André och backlinjen söker om och om igen. Joel och Oscar springer perfekt i djupled. Vi har tagit över matchen och får några strö chanser genom inlägg in i boxen och skott på andra bollen. Dock så hittar vi inte nätet i andra halvlek. Men vi möter ett riktigt storväxt och bra lag. Som många lag kommer ha mycket tuffare mot än vad vi hade. Ni visar att de vi gör kommer bli hur bra som helst. Detta är första matchen med en helt ny spelidé och filosifi som ni dessutom för första gången fick presenterad 1 timme före match. Vi vill beröma alla 17 som spelare som ställde upp idag för en fantatisk insats. Ni ska vara stolta över denna matchen. Hade detta varit en seriematch hade vi vunnit den.

Mvh Ledarna
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Joel Ekengren 1 1 0 0 0 1
André Nyrár 1 0 0 0 0 0
Arvin Pishdast 1 0 0 0 0 0
Enzo Diaz Marghetti 1 0 0 0 0 0
Isak Olofsson Dorsch 1 0 0 0 0 0
Joel Heljemo 1 0 0 0 0 0
Jonathan Back 1 0 0 0 0 0
Jonathan Ottosson 1 0 0 0 0 0
Matay Isik 1 0 0 0 0 0
Matias Diaz Marghetti 1 0 0 0 0 0
Max Blomqvist 1 0 0 0 0 0
Noel Nielsén 1 0 0 0 0 0
Oscar Sand 1 0 0 0 0 0
Rasmus Svedgren 1 0 0 0 0 0
Simon Hildell 1 0 0 0 0 0
Victor Liljeberg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Axel Olofsson Dorsch 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng