Solängen BK U16

Referat: IF Warta - Solängen BK U16

Söndag lunch och U16 match borta mot Warta.
Det blåser väldigt mycket och det är svårt att få bollen att ligga still vid fasts situationer.
Under första 10 minuterna hinner vi i motvinden ta ledningen med 1-0 och dessutom ha en boll som går stolpe, stolpe ut...
Warta kommer in i matchen och går upp till 2-1 ledning genom två långskott i medvinden.
När vi vågar rulla bollen kommer vi ofta hela vägen från egen målvakt till att skapa målchanser framåt. Strax före paus kvitterar vi genom ett rejält skott av Oscar upp i nättaket i Wartas mål.
I andra halvlek skapar vi flera chanser framåt och tar därför rättvist ledningen med 3-2 efter ett perfekt inlägg av Joel E som sedan Nickas i mål av Anton. Vi försöker igen ha tålamod och rulla upp bollen. Warta vinner bollen i ett av våra uppspel och kvitterar till 3-3. Vi fortsätter spela bra och med 10 minuter kvar tar vi ledningen igen med 4-3. I slutet av matchen trycker warta på för en utjämning. Oturligt hamnar bollen på handen på en solängenspelare och Warta får straff. Lukas i målet limmar dock straffen och vi håller undan till 4-3 vinst. Riktigt Bra spelat av hela laget i blåsten idag.