Åby 2 - Konstgräs
6 april 2019
11:15

Referat: Fässbergs IF - Solängens BK

Dagen i ära så stod Fässberg för motståndet. Matchen började lite trevande med få målchanser med tendenser att att bli betydligt mycket fler. Båda lagen känner på varann i början av matchen med många onödiga tapp ( sista tredjedelen).
Tycker vi spelar stundtals bra fotboll med helt okej värderingar kring våra passningar. Första halvlek slutar dessvärre 1-0 till fässberg efter en lång boll och vi har otur med studsen som resulterar till ett friläge... 1-0 är ett faktum.

I paus snackar vi om att ta tag i matchen och att inte falla in i deras spel med långa bollar på Bengt.. Utan istället ligga nära och vinna bollen högt upp och straffa dem på deras misstag som uppstår vid hög press.

Del 2:

Andra halvlek börjar väldigt bra ur vår syn och får snabbt en reducering efter en bra djupledsboll som blir sätter vår gubbe i friläge 1-1!
Vi får fässberg i gungning och gör flera bra anfall och vinner bollen väldigt högt upp. Efter ett slarv i fässberg på deras planhalva gör att vi snyggt kan ta ledningen 1-2 med ungefär 25-30 min kvar. Vi fortsätter att ösa på och täpper till ytorna som finns. Riktigt bra andra halvlek.