Västerås IBS Ung 7 (3)

Referat: Skälby IBK (3) - Västerås IBS Ung 7 (3)

Vilken stämningen det var idag på matchen!
Vi startade med nedsläckt hall och in till ljuv musik samt stroboskopljus springer våra hajar in till säsongens sista PK3 match.

Första perioden börjar och vi spelar fantastiskt bra, vi ligger högt uppp i banan och stör VIBs uppspel och ibland snor vi bollen och är nära att struta.
Matchen böljar lite fram o tillbaks, tills vi i minut 4 bestämmer oss för att är dags att göra mål, sagt o gjort ettan är bakom VIBs målis.
Med ett noll i baken darrar VIB och våra hajar stänker in 2an i minut 8.
Med förnyat förtroende trummar vi på och gör så småning om 3-0 innan periodpausen.

Efter en välförtjänt vila så startar matchen igen men nu agerar VIB annorlunda, eller gör vi det?
VIB sätter hösta fart och gör 3-1 i minut 2, men det gillar vi inte så vi drygar ut ledningen till både 4 och 5-1 men innan periodpaus så gör VIB 2 mål och vi går till paus med 5-3 ledning.

Efter en lite längre paus då vi kastade små innebandybollar på planen, där Anders S kammade hem vinsten på 110 riksdaler så startar matchen igen.

Matchen står länge och väger ända tills VIB tar timeout i 13 minuten.
Stärkta av timeouten går VIB ut o röjer som om de hade käkat taggtråd under timeouten och vi hänger inte med riktigt,
Vad hände kan man undra, men faktum är att VIB gör 2!!!!!!! mål i minut 13 och de har kvitterat till 5-5.

Ett ställningskrig utbryter och bollarna far fram o tillbaks över planen tills våra hajar får in bollen bakom VIBs målis igen och alla tror att det är 6-5 men inte domarna inte, de värjer sig och säger att det inte var mål!?

Matchen slutar 5-5 och vi tackar VIB till tonerna av vår egen nationalsång måhända är det inte Jussi Björling som sjunger men alla står upp i bänkarna och ömsom håller handen över hjärtat och ömsom applåderar matchen.

Imorgon måndag är det sista PK4 matchen för säsongen i Sala och några som spelade idag (4+1) kommer få en sen kallelse, kontrollera det innan ni lägger er då det är tidig avfärd till Sala imorgon sen em.