Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Höjden Göteborg Ungdomsledarna

Följ

Ungdomsledarna

Följ oss för uppdateringar
Följ
SK Höjden Göteborg
Bandy
Ungdomsledarna
SK Höjden Göteborg

Invigning av skrinnarhallen

27 nov 2023 4 kommentarer 156 visningar
Svante Adermark Webbmaster
4 kommentarer
 • 27 nov 2023 Simon Fagéus

  Ska vi vara på bandyplan då eller på den lilla isytan i mitten? I söndags var det så många besökare till skrinnarhallen att folk fick vänta eller vända, därför kanske det vore bra att ha uppvisningarna på bandyplan.

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 nov 2023 Svante Adermark

  Det är skrinnarhallen som invigs. Så på fredagen kommer uppvisningarna vara på ytan i mitten för oss och skrinnarbanan för skrinnarna. Konferencieren står vid planen i mitten. Publiken står utanför.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 nov 2023 Svante Adermark

  Det blir världsrekordförsök på söndagen klockan 12, då vi kommer att försöka bilda världens längsta skridskotåg. Det skulle kunna vara roligt att vara med på.
  Invigningen på fredagen är ca 18-19 och kommer nog kunna vara ganska kul att titta på.

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 nov 2023 Svante Adermark

  Har ni gått ut med info om detta i era lag? Invigningen på fredag 18-19 innehåller exempelvis en hastighetstävling mellan skrinnare, hockeyspelare och vår egen bandyspelare Ludwig Westerling. Det vill ni inte missa. Dessutom blir det liten uppvisning i bandy under invigningen. Josefine Taljegård visar konståkning, kan vara kul.

  Vi skulle om möjligt vilja ha frivilliga spelare och ledare på plats hela lördagen på allmänhetens åkning för att kunna visa lite om bandy och köra lite tvåmål.

  Om det intresserar finns också möjligheten att delta i ett världsrekordförsök på söndagen klockan 12:00. Det kanske är något som ett helt lag vill gå på, iklädda matchtröjor?

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in