Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nol IK Boll och Lek

Följ

Boll och Lek

Följ oss för uppdateringar
Följ
Nol IK
Fotboll
Boll och Lek

Hösten 2022

3 sep 2022 7 kommentarer 599 visningar
Elin Eklund Ledamot
7 kommentarer
  • 4 sep 2022 Kristina Nordgren

    Hej! Är inte detta en fortsättning på samma säsong som i vårs? Hur kommer det sig att man ändrar laget mitt i säsongen och att de som är födda 2018 startar igång i redan pågående säsong?

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 sep 2022 Marcus Oddhammar

    Hej Kristina.
    Det är med anledning av att 2016 till våren har möjlighet att spela spelformen 3v3. Då vill man helst vara lite förberedd och haft lite mer fokus på fotboll även om det är på ”lek-nivå” och väldigt grundläggande.
    Sedan tar det lite tid att forma ett lag, annan administration och även helst ledarutbildning inför detta. Blir många bitar att få till på kort tid till våren.
    Dessutom står 2015 utan ledare och då löser vi även den biten då de kan träna med 2016 tills vidare.
    Med så många föräldrar som var nere och tittade på när vi hade B&L i våras bör det rimligtvis finnas ett par stycken som kan samla barnen och hitta lite lekar med boll

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 sep 2022 Marcus Oddhammar

    Tar några minuter innan att förbereda och några minuter efter för ihopsamling av material.
    Skriv här om ni vill driva B&L redan i höst så hjälper vi till att sätta igång med en plantid, nycklar och lägga ut info!
    Prata ihop er ett par stycken så kanske det känns enklare.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 sep 2022 Kristina Nordgren

    Ok. Men om det kommer vara så att man från det året man fyller 7 kommer att köra 3v3 och följa resonemanget som ovan så är det väl ingen idé att man kör boll o lek för två årskullar om det endast gäller april- juni och resten av säsongen ska förbereda sig för året efter?
    Nol IK har väl tidigare kört boll o lek från det året man fyller 5 så min undran gällde även hur det kommer sig att man tidigarelägger även detta? Då hade det väl varit mer logiskt att man kör vidare med alla födda 2017 resterande året och att framgent har rena årskullar om underlaget tillåter.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 sep 2022 Marcus Oddhammar

    Hej Kristina! Tack för input. Ring mig vid funderingar kring detta så ska jag förklara hur resonemanget förts. Ditt engagemang och bra idéer kring detta gläder mig👍 Med det i åtanke tror jag rentav du kanske skulle passa utmärkt att hjälpa till med B&L nu i höst! Hör av dig i så fall
    Mvh

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 sep 2022 Kristina Nordgren

    Japp tror att mannen i huset får dra på sig sin gamla tränarkostym igen, han har många år bakom sig som ungdomstränare i klubben så han kommer nog höra av sig.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 sep 2022 Marcus Oddhammar

    Det tycker jag låter vettigt 👍 Tror att få stöttning och hjälp av andra föräldrar är enklare väl nere på Nolängen och man är igång.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in