Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Matfors IF

Följ

Matfors IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Matfors IF
Adress Box 129
Postadress 86422 Matfors
Telefon 073-8163642
E-post kansli@matforsif.se
Orgnr 889200-6282
Kontonr 131-1893
Öppettider Oftast 9 - 17 vardagar men ring för att vara säker på att kanslisten inte är ledig eller på möte.
A-lag Herrar

Om Matfors IF

Välkommen till Matfors IF

Matfors IF bildades 1901 och genom åren har det spelats massor av spännande matcher på Thulevallen. Vi har närmare 450 aktiva fotbollsspelare i allt från fotbollsskola för de minsta till herr och damlag. Nu ser vi alla framemot en härlig fotbollssäsong.

En av föreningens största höjdpunkter infaller sista helgen i juni, då vi varje år arrangerar Lilla VM. Förra året bjöd 107 lag på stor fotbollsunderhållning på våra tre gräsplaner.

Matfors IF har ett herrlag i division fyra och ett damlag i division tre. Vårt mål är att så många som möjligt får möjlighet att så länge som möjligt spela fotboll, umgås med sina kompisar och under resans gång bli så bra som möjligt. Alla som vill får vara med och spela fotboll i Matfors IF och vi har ungdomslag som passar alla ålderskategorier.

Vårt allra viktigaste ledord är glädje och vi arbetar med vår filosofi som kan sammanfattas i ytterligare tre ledord – inställning, utveckling och prestation.

Mer information om föreningen hittar ni på www.matforsif.se