Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lidingö SK Handboll F2007 (F14)

Följ

F2007 (F14)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Bemanningsschema för Lidingö Cup 4-5 september

Anna Ortler Lagledare
7 kommentarer
 • 30 aug James Kan

  Maria & jag längtar efter cafeterian lördag morgon :) För att undvika ogiltig frånvaro var förväntas vi inställa oss? Hersby eller Gångsätrahallen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 aug Johanna von Mecklenburg

  Hej, gissar att översta kategorin är sekretariat. Och hoppas på att det blir någon form av överlämning om man kommer i god tid innan sitt pass.

  Och kommer vi föräldrar kunna hjälpas åt att synka skjutsning och hämtning i Nacka, eller kommer laget åka båten från Dalenum tillsammans i vart fall i ena riktningen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 aug Anna Ortler

  Hej! Alla pass är i Hersbyhallen. Det är ett förenklat sekretariat där vi håller koll på mål och matchtid, ingen emp med vem som gör mål osv. Ev. kan det bli utvisningstid att hålla koll på, men vi stoppar inte matchtiden. Två personer i sekretariatet som överlappar med 15 min för att ge/ få instruktion enligt schema. Tjejerna åker själva till och från Nacka med pendelbåten, med Mats och Tyra som ledare förstås och tillsammans. Tider kommer snart, men ni kan se spelschemat i grupp 4, F14 på Skurucupens hemsida. Vi har tur med tider och hall för tjejerna så det går smidigt med 12 min pendelbåt och därefter 20 min promenad till hallen. / Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 aug Harald Fredholm

  Hej! Är F14 filmning på söndagen dvs i Nacka?

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 aug Anna Ortler

  Vi föräldrar jobbar på Lidingö Cup i Hersbyhallen medan tjejerna spelar handboll i Nacka. Vi filmar killarna för Lidingö Cup på Solidsport. Jag hittar ingen info om att Skuru IK som arrangerar Skurucupen har samma upplägg. Däremot ska vi längre fram filma seriespelet på våra hemmamatcher när det startar. Spelschemat för serien kommer att publiceras denna vecka.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 sep Stina Oldfeldt

  Fixar man att stå i cafeterian själv eller måste man vara två?

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 sep Anna Ortler

  Det fixar man själv, eftersom det endast tillåts några åskådare per lag, men jag finns i hallen hela tiden och kan assistera om det behövs. Senaste nytt är att två åldersgrupper tyvärr får ställa in i Lidingö Cup. Men i Hersbyhallen ska det spelas, dock vissa ändringar. Jag försöker hålla våra tider så gott det går för att undvika krångel. Mer info kommer!

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in
Senast uppladdade video
Ingen video uppladdad Logga in och ladda upp ert första klipp
Senast uppdaterade album
Hallsberg 2019 20 bilder