17:00

Långemåla IF (9-m)

Referat: Mörlunda GIF (9-m) - Långemåla IF (9-m)

Årets sista reservlagsmatch

Det var på bortaplan när vi skulle spela sista matchen i reservlagsserien detta 2023.

Laget var på tårna relativt snabbt i matchen, och kunde på ett snabbt kontringsspel sätta första målet. Jocke S snappade upp en boll på mittplanen och passade fram till David A som satte full fart mot mål. Med 30 meter kvar sköt han bollen förbi målvakten.

Efter ledningen så fortsatte vi att spela helt ok, fram tills att hemmalaget kunde spela in reduceringen efter knappa 10 minuter. Av bara farten kunde motståndarna även ta ledningen och vända helt på matchen.
LIF hade bra flyt framåt och på en hörna så fick Jocke S till ett halvskott som letade sig fram till Jesper L som kvitterade matchen igen.

Sen fick LIF byta målvakt och vi tappade resten av halvleken. En dålig hemåtpass rakt i motståndarnas gap gav 3-2 och ett bolltapp på mitten gav hemmalaget en tvåmålsledning i halvtid.

Den sista halvleken kämpade vi ändå på riktigt bra och det hade varit skönt att få in några fler mål. Hemmalaget kunde kontra en hel del och LIF försökte spela på fart i anfallet.
Till slut tog sig tidigare målskytten David A fram offensivt och passade fram andra målskytten Jeper L som ändå reducerade till 4-3.
Både hemmalaget och LIF hade sen en hel del chanser att göra mål, men det blev inte mer än 7 mål idag.

Tack alla spelare och ledare som har ställt upp under året i ur och skur, vinst och förlust.