12:00

Referat: Krokstorps IF - Långemåla IF

Ingen trea 2023

Det blev inte någon trepoängare under 2023 för LIF.

På en härlig bortaplan i soligt och skönt väder, men dock lite blåsig, skulle sista matchen för LIF spelas mot Krokstorp, som ligger på platsen ovanför oss i serien. Alltså en jumbofinal.

Långemåla började bra och spelade bra igenom hela matchen. Vi skapade en del bra chanser och hade bud på många mål. Men vi var inte heller denna matchen så bra på att förvalta våra chanser.
Vi gjorde visserligen första målet i denna matchen, så det var ju ett steg framåt.

Efter många chanser för att få till avslut var det till sist Malvin som passade fram årets skytteligavinnare Jesper Luäng, som första året i klubben gjorde flest mål i A-laget.

Efter detta spelade vi vidare och hade ändå bra koll på matchen. Men vi hade inte helt koll på markeringarna och efter 40 min så kunde hemmalaget enkelt spela sig förbi backlinjen och sätta kvitteringen.

1-1 i halvtid och det borde kanske varit lite mer för LIF.

Men andra halvleken fortsatte med ett Långemåla som hade en hel del boll och som hade en hel del chanser att kunna ta ledningen igen.
Hemmalaget hade inte något övertag, men lyckades ändå att få till en kontring som renderade i 2-1. Även 3-1 kom som ett brev på posten.

Det var ändå 25 minuter kvar att spela, så Långemåla försökte att trycka på ytterligare i offensiven, vi mäktare till ytterligare ett mål när Melvin åter igen passade fram, men denna gången till Jonas A som satte sitt första mål för året för A-laget.

Det blev inte några fler mål och LIF har tyvärr inte tagit några tre-poängare.