Vi hade alla härliga förutsättningar som finns för att genomföra en bra match och kanske ta årets första vinst med A-laget.

Men det blev helt annat.
Vi hade bra fart framåt och kunde ständigt komma i offensiv fart. visserligen så var det kanske lite si och sådär bakåt, som också speglade sig lite i spelet.
Däremot så var gästerna väldigt mycket bättre på sina hörnor, och efter att man fick ett tredje försök kunde LIF inte stå emot mer.
Efter det så satsade vi ännu mer på att komma framåt. Då skapade vi en del halva frilägen, lite försök att komma till avslut och några genombrytare.
Vi skulle definitivt haft 1-1, men vi fick målet mycket felaktigt bortdömt för offside, annars hade det kunna bli lite roligare match för vår del.
Istället kunde gästerna på en kontring och missförstånd i försvaret utöka sin ledning.

LIF kunde bli ännu mer effektiva i andra halvlek, och det blev jämt spel med målchanser åt båda hållen.
Till slut, så lyckades Marcus ta sig in i banan och lägga iväg ett inlägg som Jesper Luäng kunde nickaskarva vidare.
Nu kanske vi istället fick tillbaka offsiden, den var iaf lite halvt tveksam.
MEN det ska sägas att 1-1 i inledningen av matchen med 60 minuter kvar skapar mycket mer arbetsro och känsla än det gör att få 1-2 när det är 25 minuter kvar.

Visst, vi fick lite bra känsla även nu såklart, men sen måste vi ju också satsa framåt och bli ännu mer utsatta bakåt, och gästerna kunde kontra flera gånger och till slut kunde man forcera in sitt tredje mål.