Då var det äntligen dags för höstsäsongen att dra igång igen.
Vi hade en bortamatch mot Fagerhult på schemat, och det brukar alltid bli trevliga och spännande matcher oss emellan.

Från början var det tänkt att bli 11-mannaspel, men FAIK ville helst spela 9-manna. Men eftersom båda lagen hade mer än 12 spelare, så körde vi ändå på helplan med full trupp.

Fagerhult var det laget som hade mesta delen av spelet och kunde rulla boll en del genom mitten. Några snabba spelare i laget kunde allt som oftast skapa farligheter.
Dock var det Långemåla som gjorde det första målet. Vi hängde med rätt bra de första 25.

På en långboll upp mot anfallet kunde Boman skarva vidare bollen och eftersom hemmalaget back inte lyckades försvara sig, kunde Melvin fånga upp bollen och placerade den enkelt förbi målvakten.

Sen tog FAIK över spelet och trycka relativt enkelt in 3 mål innan halvleken var slut, på knappa 6 minuter. Vi slappnade nog av lite för mycket efter målet, eller så tröttnade vi?

Andra halvlek blev spelmässigt jämnare och vi hade en hel del chanser och länge som vi borde ha utnyttjat bättre. Visserligen hade även hemmalaget sina chanser, så det hade kunnat bli en målfest, men vår unga målvakt William gjorde en del svettiga räddningar.
Det stannade vid att båda lagen gjorde var sitt mål.

F.d. Långemåla-spelaren (Om än fostrad i Fagerhult) Berra kunde stöta in 4-1 efter virrigt i försvarsspelet.
Samma spelare skulle sen slå bollen rakt på Jocke S fot. Läget utnyttjades på bästa sätt och han satte slutresultatet 4-2.