13:00

Krokstorps IF

Referat: Långemåla IF - Krokstorps IF

Avdankad första halvlek

Det var verkligen inte mycket att hänga i julgranen i första halvlek när sista hemmamatchen för året skulle städas av.
Långemåla var verkligen inte på tårna på nån position under de första 45 minuterna. Det kanske var stundens allvar, eller så var det bara inte samma kämparglöd nu mot slutet av säsongen.

Det var ett underläge med 2-0 i halvtid, och vi skulle behöva rycka upp oss rejält för att få igång ett bra spel i denna matchen.

Bortalaget ville mer, och det visade dom gång på gång.
Inte förän de hade en betryggande 3-målsledning kunde LIF komma in i protokollet genom ett snyggt frisparksmål av David Alvinsson. Har vi äntligen hittat den där frisparksläggaren som vi så länga saknat?

Bortalaget vaknade till och tog åter igen tillbaka sin 3-målsledning. Men Marcus Sörman snodde åt sig bollen av en motståndare och sköt bollen mot mål. Målvakten satte sig planenligt ned på knä och skulle enkelt ta upp bollen. MEN grävlingen (som ju förekommit i tidigare refereat) hade gjort en liten kulle där bollen studsade retfullt över motsåndarmålisen.

Men Krokstorp växlade åter igen på sitt spel och gjorde två snabba.

Oskar Axelsson avslutade dock målskyttet genom att slå en härlig långboll som seglade förbi målvakten och satte slutliga 3-6.