Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kubikenborgs IF U15(2008)

Följ

U15(2008)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kubikenborgs IF
Fotboll
U15(2008)

Lägesrapport och säsongsstart!

13 dec 2020 9 kommentarer 359 visningar
9 kommentarer
  • 13 dec 2020 Louise Maistedt

    Så underbart roligt!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 dec 2020 Ulrika Eriksson

    En fundering bara...är det verkligen så klokt att dra igång fotbollsträning nu när FHM rekommenderar att vi inte ska blanda oss i nya grupper? Dessa killar har ju inte tränat tillsammans på ett tag nu. Dessutom stänger skolorna tidigare för att minska smittspridningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 dec 2020 Johan Sundman

    Förstår din Oro Ulrika, vi kommer inte att köra inneträningarna ännu utan bara köra i Nordichallen tills vidare. Även träningen är uppbyggt så vi inte har närkontakt eller någon fysisk kontakt mellan grabbarna :) Handsprit och tvätta händerna är obligatoriskt för alla före och efter.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 dec 2020 Ulrika Eriksson

    Johan, jag är inte orolig. Jag tycker bara det är onödigt att dra igång just nu och för mig är Nordichallen inomhus. Men eftersom jag verkar vara ensam om att tycka det så kör på!

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 dec 2020 Mikael Laurin

    Ullis känner samma sak och är väldigt klyven.. Hade det vart i skönsmons hade jag sagt nej... Jag har sagt det förut och säger det igen.. Vad är det som gör att ungarna måste träna inne.. Går vad jag vet att spela fotboll ute även på vintern eller är bara gjorda av sockervadd??

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 dec 2020 Mikael Laurin

    Barnen ska det stå.....

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 dec 2020 Johnny Nutt

    För min del är det viktigt att barnen för möjlighet att röra sig, särskilt nu. Jag har sett en förändring i Sigges beteende sedan han har inte kunna träna hockey och football. Han behöver att röra sig för god psykisk och fysisk mående. Jag förstår att folk är räd om corona men då kan man skydda sin barn och familj på sättet ni tycker är bäst. Reglarna ändra veckor till veckor kring skol och fritid gränsen. Vi ger möjligheter för barnen att träna om de vill men det finns ingen krav. Hålla med dig Micke! Kubens plan är ny renoverade och har belysning på kvällen så är en alternativ :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 dec 2020 Mikael Hansson

    Positiv till träning tror jag alla är, både vi som föräldrar och killarna. Träning uppmuntras dessutom av både FHM och SVFF.

    Frrågan är snarare om det är lämpligt och om vi hjälper samhället på bästa sätt att stoppa smittspridningen genom att killarna börjar träffas just nu efter så långt uppehåll?

    Speciellt nu när Sundsvalll ligger i toppen av smittspridningen, Regionens sjukhus har gått i förstärkningsläge, skolor stänger tidigare etc.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 dec 2020 Johnny Nutt

    Tror inte det har nån betydelse Micke. Båda mina föräldrar är överläkare i England och min farbro är en epidemiologst i US som jobba aktiv med corona.
    Alla de skilja på sett att se på Corano som skilja mellanlandets regeringen,regionen osv. Tror vi skulle kunna diskutera vilken sätt att hantera det är bäst/sämst väldigt länge. Ingen veta till 100%. Om vi måste följa riktlinjer, absolut, sen få alla individ öavgöra överväger vart de står.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in