Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Krokeks IF P-14

Följ

P-14

Följ oss för uppdateringar
Följ

Språkbruk i Laget

Anders Dahlström Tränare
4 kommentarer
  • 20 maj Emma Åhlander

    Tycker det är super bra att det kommer till vårdnadshavares kännedom och att det inte tas lätt på.
    Min personliga åsikt är att det inte ska löna sig att bete sig illa och att att visa att man tar till sig och förstår istället ska löna sig.
    Respekterar man inte er som tränare har man inget där att göra. Hårt och svårt att kontrollera men att få gå av planen, i vad ni tycker är lämplig tid, tycker jag är fullt rimligt.
    Kan man inte bete sig på plan har man inte där att göra. Men som sagt, min åsikt. Hoppas det löser sig och självklart tas det upp för diskussion hemma! Tack!

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 maj Christoffer Jacobsson

    Håller med Emma helt och hållet

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 maj Anders Dahlström

    Hej. Vi tar inga specifika situationer utan vi uppmärksammar vad som hänt. Hur vi jobbar med det framåt för en bättre trivsel för alla

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 maj Anna Thomsson

    Nu förstår jag såklart vad det åsyftas till här och jag kan skriva under på att vårdnadshavare 🙋‍ har full kännedom om vad som skedde på träning idag. Vi alla föräldrar är nog helt överens om att attityder och språkbruk hos barnen är allt annat än okej. Sen har ju barn olika svårigheter, resurser och förutsättningar rent kognitivt. Att då förenkla det hela med att de helt enkelt inte är välkomna på planen och inte har där att göra är ju som att hälla på mer tändvätska och vips ännu mer efterföljande förödande konsekvenser. Jag möter gärna hellre upp i frågor kring detta för att öka förståelse än att det ska antas och spekuleras om barns eventuella uppfostran osv jag vet att vi är flera föräldrar som kämpar dagligen med detta!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in