Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kungsbacka IF Ledare

Följ

Ledare

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kungsbacka IF
Fotboll
Ledare

Omklädningsrum

Fredrik Wallin Tränare
2 kommentarer
  • 8 mar Fredrik Wallin

    Hej,
    Tyvärr måste jag kommentera denna nyhet då skicket på omklädningsrummen är under all kritik. Snus på golvet, tejprullar, bullpapper m m ligger kvar och lämnas till lag som kommer efter. Fungerar det inte i våra egna omklädningsrum så stänger vi igen dem och hänvisar till kommunens i ishallen som blir sämre förutsättningar. Hade hoppats slippa kommentera nyheten men tyvärr fungerar det inte. Är ett gemensamt ansvar för alla men som det ser ut nu är inte ok och uppmanar alla att även lämna omklädningsrum på bortaplan i bästa skick. Saknas papperskorgar, städamterial etc så hör ni av er till kansliet så kompletterar vi direkt

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 mar Stefan Bergvall

    Tråkigt att behöva kommentera på något som borde vara en självklarhet, har själv spelat länge och det var självklart att man lämnade omklädningsrummet i bra skick oavsett om man var hemma eller borta.

    Kanske dags att varje lag har en ansvarig på rullande schema eller liknande så att man får lära sig att ta ansvar och konsekvenserna av vad som händer när kompisarna/laget slarvar?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in