Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket F06 Villastan

Följ

F06 Villastan

Följ oss för uppdateringar
Följ
Blackeberg Basket
Basket
F06 Villastan
Tabell
Lag M V F P
1 Blackeberg Villastan 6 5 1 10
2 Hammarby Farsta 1 1 0 2
3 Segrare match 31 0 0 0 0
4 Segrare match 36 0 0 0 0
5 Segrare match 41 0 0 0 0
6 Haga Haninge Vit 1 0 1 0
7 Uppsala Sävja 1 0 1 0
8 Fryshuset Hägersten 1 0 1 0
9 Fryshuset Årsta Blå 1 0 1 0
10 JKS Basket 1 0 1 0

Match

Hammarby Farsta

26 - 20
Farstahallen L
7 april 2019
12:30

Blackeberg Villastan

Referat

Referat: Hammarby Farsta - Blackeberg Villastan

Periodsiffror
1: 6-6, 2: 5-7. 3: 6-2, 4: 9-5

Infötr matchen pratade vi om att hålla högt tempo i både försvar och anfall, spela helplanspress från start samt sätta upp vårt anfallssystem för att skapa rörelse igenom deras försvar.

Under första halvlek spelade vi bra försvar och skapade många möjligheter till poäng men bollen ville verkligen inte gå i korgen. Andra halvlek startade dessvärtre likadant och trots att vi pratade ihop oss under de time out´s som var, så gjorde Hammarby det svårt för oss att komma in till korgen för poäng vilket resulterade i endast ett spelmål under hela tredje perioden och 5 poäng under den fjärde.

Den mesta tiden lyckades vi styra spelet bra men vi fick inte stopp på Hammarbys två spelare som stod för hela 16 av deras totala poäng idag, nr 51 och nr 80, vilket tyvärr resulterade i att vi förlorade de två sista viktiga perioderna och därmed matchen. Vi får ta med oss erfarenheten från denna match och slipa på detalljer som att boxa ut sina motståndare i försvar så de inte får enkla returer och fler chanser att göra mål på oss samt att behålla kylan i anfallsspelet och verkligen våga gå in med fart och kraft på motståndarnas korg och spela igenom vårt anfallssystem...ngt vi kommer att gå igenom under den träningsperiod vi nu har inför vår resa till Göteborg i slutet av maj.

Detta är en tung förlust för oss eftersom vi har kapacitet att spela bättre mot det motstånd vi mötte idag men även kapacitet att ta oss vidare hela vägen i detta Lions slutspel. Tror att det kommer att svida en hel del för de spelare som idag kände att de inte lyckades med det de själva ville uträtta på basketplanen. Som lag är vi grymma och jag är stolt över att vara coach för dessa tjejer, nu bryter vi ihop en stund innan vi kommer igen med full kraft!

Hälsningar,
Coach Patrik