17:00

Trollekis

Referat: Järpås IS - Trollekis

Förlust hemma mot Trollekis

Vi förlorar idag mot ett starkt Trollekis. Vi spelar bra men sätter tyvärr inte defensiven tillräckligt bra samtidigt som Trollekis är effektiva. Vi tappar in ett mål efter bara 30 s i och det är tyvärr början på Trollekis målgörande i första. I slutet på första halvlek sätter vi 1-4 genom Joel.

Vi försöker skaka av oss halvtidsresultatet i pausen och försöka hitta på något för att göra match av detta i andra.

Vi trycker på bra i hela andra halvlek men får inte utdelningen som behövs. Trollekis kontrar starkt men med tur o skicklighet släppte vi inte in några mer mål i denna match. I mitten av halvleken får tyvärr PP rött kort i en situation som han kommer fel in i. Vi fortsätter och försöker och har ett par ramträffar men utan att det ger resultat. När fem minuter är kvar så reducerar vi genom Simon! Tyvärr lite för sent för att det ska bli riktigt spännande.

Vi tar med oss kampviljan vi har även när vi ligger under med flera mål. Trollekis utnyttjar sina chanser i första på ett bra sätt men det känns lite tungt just nu då en del sker lite enkelt (i våra färgade ögon).