23 juni 2019
16:00

Referat: Sala FF - IFK Lindesberg

En match som vi fick kämpa hela vägen mot ett lite bättre motstånd.
I 17:e minuten kommer 1-0 målet på en omställning där motståndarna väljer att skjuta 10 meter utanför straffområdet. Ett skott som dyker ner precis under ribban. Tre minuter senare slarvar vi defensivt och rensar till slut rakt på en motståndare och det blir 2-0 som står sig halvleken ut.
3-0 kommer en bit in i andra på ett välplanerat skott ur snäv vinkel som går högt upp vid första stolpen.
Vi har innan 3-0 målet gjort några omdisponeringar som resulterar efter drygt andra halvlek då Alex rivs ner i straffområdet. Levi slår säkert in straffen i målvaktens vänstra hörn.
Tyvärr får Sala frispark som resulterar i 4-1 ganska snart efteråt, vilket gör att vi inte riktigt får kontakt. I slutminuterna får vi dock en frispark efter fint spel på högerkanten. Svensson lyfter in den i bortre gaveln och slutresultatet blir därmed 4-2 till hemmalaget.
Ett rättvist resultat sett till matchen, då de hade många fler målchanser än oss.
Men som sagt i början, bra kämpat matchen igenom. Vi hade bara med oss två avbytare och fick dessutom en skada i början av andra halvlek.
Tack även till dagens assisterande coach!