13:00

Ekerö IK

Referat: Hägersten SK - Ekerö IK

Hej i solskenet! Idag stråladelaget!
Vi startade match 1 med bra press och vi va spelbara. Vi tryckte på, men snacket va det lite sämre me. Vi tappar en kontring i andra minuten och Boo ff gör 1-0. Jag peppar på killarna och strax efter gör lias 1-1. Vi kämpar på och spelar helt okej. (Halvlek) jag trycker på bättre snack. Vi kör bra, äger mycke boll och rullar runt bollen (stort plus). Lewi gör 2-1 domaren drömmer mål efter lägger sig målvakten ner och domaren tar bort målet och ger målvakten frispark! :( Vi kör grymt bra på alla sätt dom kommer inte över halv plan änns i andra halvlek. Vi hade 5 stolpskott 3 ribbor. Slutar 1-1.

(Match 2)
Grabbarna toktaggade! Vi sätter press, snackar och gör oss spelbara. Första 3 målet är hela vägen från målvakt till mål! Imre lägger ut på vänsterkanten som väggar med mitt mitt tillbaka till kanten som lägger den snett bakåt till forwarden som byter till andra kanten pang mål:) vi fortsätter mata på 8-1 i halvlek. Då hade motståndaren gett upp. Andra halvlek ramla bollarna in. 17-1 Hägersten.

(Match 3)
Grabbar e glad och börjar stenhårt mot ett tufft motstånd! Vi fortsätter med det jag tryckt på att grabbar ska göra. Väldigt bra rull igen och vi är hårda i närkamperna och sätter hård press. 2-0 i halvlek och dom kämpar i mot oss och har en hel del bra lägen med vi har bra understöd och ingen kommer förbi. (Andra halvlek) vi går ut igen hårt och vi spelar bra vi gör 3-0 ganska tidigt i andra halvlek. Barnen börjar bli trötta mot slutet på andra halvlek och vi tappar en kontring mot oss men Imre är inte trött nånstans! Superräddning:) wow.

Vill tack Charlie, Joel och Edward från P09 som stärkt upp vårat lag idag!