Källbrinks IP plan 4
30 mars 2019
14:40

Referat: Hammarby IF P09 - Hägersten SK

Hej! Idag sken solen och det gjorde våra grabbar också! (Match 1) Började strålande, vi mötte dock inge vidare motstånd men vi rullade boll och hade sjukt kul! Jag tryckte på att sätta press, göra sig spelbar, och snacka med varandra! Dom tog det på allvar och vi gick ut med 7-0 i halvlek. I andra fortsatte vi spela bra och testade lite uppspel som vi tränat på då vi har över läge. Bra pepp mot varandra idag! Det glädjer mig! Slutade 14-0!?? (match 2) Vi pratade om att vi måste släppa bollen mer så alla blir delaktiga. Vi spelar bra. Vi pressar bra så vi går av med 3-1 i halvlek. Vi vinner mycke boll i denna match och fortsätter rulla boll och slutar 7-1. (Match 3) där ger vi järnet från start då Hammarby kaxade innan om att vi skulle åka på stryk. Så grabbarna va laddade till max. Det är hårt i början med kontringar åt båda håll, men vi ger bra understöd till varandra och vänder matchen, 1-0 Hägersten. Vi pressar vidare och gör både 2 och 3-0. Sen får dom en straff och lyckas tyvärr sätta den. Vi går ut stenhårt i andra halvlek då dom andra säger att dom ska vända matchen, men grabbarna visar tydlig, att här ges inget gratis! Lagjobbet idag va grymt! Vi fortsätter göra mål efter mål, även flera riktiga spelmål ända från målvakten. Slutade 7-1. Stolt tränare och samtliga spelare stack ut idag! Forza HSK!??