Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hjältevads Mariannelunds IS IB Damer

Följ

IB Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hjältevads Mariannelunds IS
Innebandy
IB Damer

Allt har ett slut

14 maj 2018 3 kommentarer 1248 visningar
Anders Ingvarsson
3 kommentarer
  • 14 maj 2018 Cecilia Rosenquist

    Tusen tack själv Anders och Adam för alla de år som ni spridit glädje på och runtom innebandyplanen. Jag har under alla år följt er både på och vid sidan om planen och jag är mycket stolt och glad för att ha varit en del av ert/era lag!
    Jag har fantastiskt många bra och roliga minnen från alla år, såväl tuffa matcher mot Svala och Vimmerby, som cuper med tjejerna i Göteborg och Kalmar.
    Tack för allt som ni har gjort för flick- och daminnebandy!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 maj 2018 Roger Olofsson

    Det är fruktansvärt synd men vet ju att det inte går att trolla. Ni och tjejerna i laget har gjort ett fantastiskt jobb med att få ihop det dom sista åren och vi får hoppas att det med tiden går att få ihop lag igen. Stort tack för ditt/ert engagemang genom åren och jag hoppas att vi syns i nån sporthall eller vid nån fotbollsplan även i framtiden. Idrottsliga hälsningar Bullford.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 maj 2018 Ida Bergvall

    Verkligen synd att de inte blir något damlag i his/mais. Har spelat innebandy i nästan hela mitt liv och ser tillbaka på en riktigt rolig tid! Vi har kämpat på matcher i vått och torrt och jättetråkigt att de inte finns spelare, men som sagt allt tar väl slut nångång...Vill bara rikta ett stort tack till er Adam och Anders! Tack för ert stora engagemang under alla dessa år! Ni har gjort så mycket för daminnebandyn både på plan och utanför som ni ska ha en stor eloge för! Kommer sakna Anders kommentarer som ”tänk om Anders fick ta på sig en lagtröja och vara me, åh så kul” eller när Anders har dragit en hel matchgenomgång och tillsist frågar Adam om han har nått att tillägga, vilket de oftast inte finns😉 Tack för den här tiden även alla lagspelare! Har passerat många innebandyspelare genom åren men gemenskapen har alltid funnits där! Får hoppas att de blir ett damlag i his/mais igen framöver!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in