Tidig match mot Inter Linné denna kalla och ruggiga lördag. Matchstart kl 11 och fröjdens ställde upp med detta lag:
David - Ludvig - Philip - Albin
Jonathan - Carl
Magnus - Simon - Viktor B
Naser

Matchen började i ett travande tempo där Linné och fröjdens tuggade för att få ett övertag om bollinnehavet. Men bollen var rund och det var svårt för båda lagen att greppa tag om matchen. Fröjdens spelade dock stundtals riktigt fint i första halvlek, vilket resulterade i ett tidigt mål utav Albin "Lusse" Larsson på hörna.
Men Linné var inte helt ogiftiga och hitta allt igenom försvaret ett par gånger men Paschim stod för en gedigen insats och höll nollan i första halvlek.
Andra halvlek börjar och denna blir en aning mer händelserik. I minut 52 så drar fröjdens på sig en straff, en straff som sitter vid vänstra stolproten. 1-1 i nuläget och fröjdens blir tillbakapressade. Detta leder till att Linné kan även kan sätta dit 2-1. Men Fröjdens visar prov på mental styrka och höjer sig. Direkt efter lyfter Mange ”Magnus” Svantesson på ass av Ludde "Loudde" Jonsson in en vacker halvvolley, Pam! 2-2. Men Fröjdens har inte fått nog. När Naser ”8 mile” Rahimi får chansen så tvekar han inte utan utökar sitt redan sjuka målsnitt och klipper in 3-2. Vi får hoppas att hans mål fortsätter att komma även under säsongen.
Trots en tuff match där fröjdens borde vunnit med klarare marginal så är det stark vinst. Som sätter upp Fröjdens i ett bra läge inför seriepremiären som startar nu på onsdag.
En shoutout till Mattson som slutläget i matchen fintar skott och glidtacklar bollen knallhårt i stolpen som skulle kunnat utöka ledningen och stängt matchen.