Oscar 2
Fredrik

Ja, det blev en tung kväll i mossen. Lunnarp med sina div4 spelare blev för svåra för esks blag.
Vi visste på förhand att det skulle bli tufft och det skulle smällas och gnällas och att det skulle bli en utvisning för något av lagen.
Lunnarp tar tag i taktpinnen direkt och öser på i första halvlek. Vi ger bort rent för enkla mål och har svårt med att rulla boll till varandra. Esk har skapar ett par fina chanser. David har en fin nick på hörna men får ej in bollen. Sen kommer kvällens delikatess när Andy tar emot bollen ute vid avbytarbåsen och avancerar framåt och fintar bort ytterbacken med en hederlig sulfint och sen avancerar han in i banan och serverar Fredrik med en fin boll i djupled som han tar emot och avlossar ett skott otagbart för målvakten. 1-5 står det i paus.

I andra halvlek så börjar det eskalera. Det smälls hit å dit och mycket efterslängar mm. Och utvisningen kommer som ett brev på posten på deras nr 20. vi får se 2 fina mål av oscar. Matchen slutar 3-9.

summering: Jag tänker inte lägga ner någon tid på att gnälla på Lunnarp utan vi får ta nya tag och rannsaka oss själva. Vi möter ett för bra lag idag men vi slår alldeles för mycket långa bollar istället för att rulla. Nya tag på måndag.