Esperöds SK

Förlust mot Svenstorps IF

Svenstorp-Esperöd 7-1 (3-1)

Erik S

ingen rolig längfredag i Svarte. Svenstorp var sjukt effektiva på sina chanser och det rann iväg lite för mycket i början på andra halvlek.

Esk har bra övertag dom första 20min och är det laget som äger boll. Vi skapar ett par halvchanser innan vi gör 0-1. ett fint anfall avslutas med ett skott som målvakten lämnar retur på och Erik stöter in den. Efter detta så börjar dom komma in i matchen. Dom får några hörner och till slut orkar vi inte stå emot. På en hörna så får en Svenstorps spelare stå ensam 2m från mållinjen och avsluta 2 ggr innan den går i mål, 1-1. esk fortsatta att rulla nerifrån och tyvärr blir vi tungt straffade när vi tappar bolllen. 2-1 kommer till på ett friläge och 3-1 är ett skott i öppet mål efter att Andreas har varit långt ute och avstyrt ett anfall.

Andra halvlek gör vi ett par byten. Svenstorp kommer ut hetare än oss och vi blir hårt straffade. Det rinner iväg till 7-1. Esk rullar boll men tyvärr vill det sig inte.

Summering: svenstorp är det bästa laget vi mött i träningsmatcherna. Vi blir extremt hårt straffade när vi tappar boll och det rinner iväg. Sett över 90min så spelar vi en fin fotboll men vi e lite för dåliga framåt. Men där e 2veckor till innan seriepremiären så vi har tid att slipa på olika grejer.