8 december 2019
18:00

Djurgårdens IF

Referat: Viggbyholms IK FF - Djurgårdens IF

Ikväll spelade våra F03-04-tjejer träningsmatch i futsal mot Viggan F15-17. Det bjöds på 5x20 minuter tät och jämn futsal i högt tempo. Första perioden slutar 0-0, därefter vinner Viggbyholm rättvist de två nästföljande. Vi hänger inte med deras snabba omställningar från försvar till anfall genom hela laget. Genom ett kompakt försvarsspel hindrar de oss dessutom från att spela oss till riktigt vassa målchanser. I fjärde och femte perioden får vi både upp rörligheten i vårt passningsspel och precisionen i våra avslut. Dessutom försvarar vi oss mycket effektivt. Tack vare en otrolig laginsats vinner vi de avslutande två perioderna och matchen slutar totalt 11-6 till vår favör. TACK Viggan F15-17 för ett fint futsalspel och en helt jämn och tät match i högt tempo!