10 juni 2023
16:00

Danmarks IF

Referat: Häverödals SK - Danmarks IF

Väl på plats så möts vi upp av en fin anläggning i idylliska Häverödal. Med bra förutsättningar om än lite varmt väder men med ett otroligt härligt välkommnade av deras lokala hejarklack som bjöd på både bengaler, trummor och vuvuzrlor - mera sånt tack!

Nu till matchen - vi är på tå från start och det känns ganska tryggt trots att vi går till halvtidsvila med 1-1 efter mål av Alva och en liten bjudning till 1-1. Vi bestämmer oss att ta taktpinnen och öka tempot samt flytta upp våran press ytterligare - vilket ger resulat efter fem minuter in i andra halvlek då Anna sätter 2-1. Ullis som gör sin debut hos oss denna dag med även årsdebut får även sätta två strutar tätt inpå varandra i 70 och 75:e minuten. Vilken debut! Det ska även nämnas att ullis hade chansen på både ett och två ytterligare mål vilket syntes att suget efter ett äkta hattrick fanns där, men det ville sig inte denna match. Det blev Alva som fick punktera matchen med ett frisparksmål i Roberto Carlos klass (Källa)

22' 0-1 9. Alva Hedberger
32' 1-1 15. Emelie Valfridsson
50' 1-2 25. Anna Lindström
70' 1-3 14. Matilda Ullström
75' 1-4 14. Matilda Ullström
90' 1-5 9. Alva Hedberger