Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bergsbyns SK P -11 & -12

Följ

P -11 & -12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Dagens träning ( onsdag 17/4) inställd

Anders Burström Lagledare
5 kommentarer
  • 17 apr Hanna Burman

    3 spelare på plats i Skelleftehamn.....

    Viktigt att poängtera. Under arbetsdagar så kommer inte infon på laget.se ut till alla. Smsgruppen måste användas sånna här gånger.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 apr Hanna Burman

    Min mamma som fått uppdraget att skjutsa till denna träning har nu erbjudit 2 pojkar förrutom oscar skjuts hem. Dom ville inte ha skjuts och oscar vet inte vilka killarna är (ett år yngre tydligen). Så nu är två killar kvar i skelleftehamn.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 apr Fredrik Björkander

    Hej, vi som har barn som är ett år yngre får tyvärr inte meddelanden eller annan information från SMS grupp eller Laget. Är ni snälla och lägger till oss? Någon av de gamla tränarna som har haft hand om kontakten kan säkert tillhandahålla all info om ni inte vill ha det via den här chatten?

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 apr Olov Larsson

    Hej Fredrik!
    Jag har ansvaret för P-12. För några veckor sedan fick jag ett samtal av Nils på kansliet, där önskade han att p-13 kunde träna med oss. Jag sa att vi gör ett test några veckor, men att jag inte ska ha något med deras matcher eller laguttagning att göra…
    Min förhoppning var att någon från p-13 föräldragrupp skulle kontakta mig, så vi kunde prata ihop oss. Tyvärr har det inte skett.
    Jag har skickat sms till Sisay, som fått info ang ändringar i träningar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 apr Anders Burström

    Hej allihop, först och främst, tråkigt att infon inte gick fram till alla idag.

    P12 använder laget.se som kommunikationskanal. Ligger man inne som medlem eller följare på lagetsidan och har notiser påkopplat i appen/på hemsidan får man en notis och ett mail då nyheter publiceras. Problem förstås om man inte har tillgång till nätverk.

    Medlem: För att bli medlem måste någon med adminbehörighet lägga till en, det kan man inte göra själv. Är mest tänkt för föräldrar i aktuellt lag.

    Följare: Man kan själv välja att följa ett lag, då får man också info om nyheter mm bara man har notiser påslaget i appen/på hemsidan. Jag följer själv andra lag där våra pojkar gästtränar ibland och det fungerar. Ska bara vara att söka upp lagetsidan man vill följa och klicka på följaknappen längs ner i webbrowsern. Jag är ute på jobbresa i veckan så har inte hunnit laborera med detta ikväll men det ska fungera.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in