Gröstorps IF

Referat: Borrby IF - Gröstorps IF

Borrby IF - Gröstorps IF 3-1 (2-0)
Målskyttar: Hampus Kristensson, Hugo Blixt och Jakob Mårtensson

Borrby IF tog tre blytunga poäng efter årets bästa match. Ledartrojkan med Blixt i spetsen var supernöjda efter matchen och berömde samtliga spelare för att följt matchplanen till punkt och prickar.
1-0 kom till efter en fint slagen hörna från Ludvig som Hampe nådde högst på och skallade in sitt första mål för säsongen. Därefter hade Gröstorp en bra period där de ägde mycket boll, men inte skapade några superheta chanser. Istället kunde Hugo knoppa in 2-0 efter ett fint inlägg från Johan och detta resultat stod sig halvleken ut.
I början av andra halvlek så ökade BIF trycket mot Gröstorps mål och Jacke var den som gjorde 3-0 med en lobb från 25 meter. Strax därefter fick Gröstorp till en hörna som resulterade i mål för dem. 3-1 stod sig sedan tiden ut och Baddarpågarna kunde bärga 3 viktiga poäng i toppstriden. Stort beröm till samtliga hemmaspelare som gjorde en kanoninsats över hela linjen.
Nästa match är mot Rörum borta och kan vi hålla i detta spelet så kan det bli en trevlig söndagseftermiddag.