13:00

Borås Bandy

Referat: SK Höjden Göteborg - Borås Bandy

4-0 i första, 4-0 i andra varav de två sista målen i 94:e och 95:e minuten.

Tack SK Höjden för en väl genomförd match, även om 8-0 kanske inte speglade matchens intensitet, spel och våra chanser att göra mål eller där vi borde fått med oss straffar. SK Höjden fick 5(!) straffar varav HD bedömde en av dom (som Hampus räddade dessutom) som att vi inte var ur straffområdet, så den fick gå om....

Ja ja, vi drog på oss 70(!) minuter i utvisningsbåset fördelat på 7 spelare och där vinner vi såklart inga matcher.

Vi hade inte matchen så vi var nära poäng eller vinst, inte alls, men känner oss slokörade i den som vi upplevde det tuffa domarbedömningen i vissa viktiga lägen. Men det är vi som ska prestera bättre oavsett domare.

Vi gratulerar vår målvakt #22 Hampus Wennström som nöp tre av fem straffar och gjorde flertal fantastiska räddningar och därmed utsågs till Matchens lirare i Borås Bandy, detta trots 4-0, 4-0!

Vi gratulerar även SK Höjden till en homogen och mycket stabil insats med spets och bra spel i 95 minuter. Det kommer gå bra för er i kvalet upp mot Allsvenskan hoppas och tror vi. Inte minst med det defensiva spelet och en sista utpost i Elitseriemeriterade David Borvall.

Återigen, grattis SK Höjden till er nya fina inomhushall och två poäng.