25 februari 2020
20:00

Blåsut/Vänersborg BK

Referat: Borås Bandy - Blåsut/Vänersborg BK

Kortfattat - en kanoninsats över 75 minuter med ett par perioder per halvlek som var lite svagare.

6-2 i paus, en huvudskada på vår målvakt Max Rosvall efter en kollission med motspelare i kamp om bollen ledde till ett målvaktsbyte i efter tre minuter av andra halvlek. Ombyte på vår ordinarie klippa till back, Antony Andersson som tar plats i målet - och håller nollan resterande tiden dvs i 42 minuter!!

Vi öser på och gör 8-0(!) på 42 minuter av andra halvlek, kommentarer överflödiga!! Vi leder nu serien med fem poäng, på lika antal spelade matcher som Mosserud/Karlstad, som vi åker till på lördag och spelar mot hemma i Borås på söndag. Då ser det ut som att serien avgörs, med två omgångar kvar efter det nästkommande helg. Men än är inget klart utan vi fokuserar på nästa match i Karlstad kl 12.00 på lördag, men njuter lite först. Och skänker Max Rosvall en massa kärlek i våra tankar på snabbt tillfrisknande efter sin natt på NÄL i Trollhättan med sin pappa.

Laget som gjorde det idag:
#4 Albin Ekström
#5 Rune Younan (K)
#7 Patrik Schelin
#12 Mattias Wenstedt (3+0)
#16 Antony Andersson, Back och Målvakt i 42 minuter efter skada på ord MV Max Rosvall