10 februari 2024
16:00

Bollnäs GIF BF U19

Referat: Spånga/Helenelunds IK - Bollnäs GIF BF U19

Det blev, som väntat en MÅLFEST på Spånga IP under lördagseftermiddagen. Gästena trampade gasen i botten och de orengeblåa vann till slut med 15 mål i en match där det mesta egentligen handlade om hur stor bortasegern skulle bli. Samtidigt så krossade Edsbyn GT på bortaplan och därmed gick inte Bollnäs upp i serieledning den här helgen heller...

Anders analyserar...
Vi ringde upp chefstränare Anders Heed och han lämnade följande rapport från matchen:
"Lördag eftermiddag på Spånga IP med perfekta förutsättningar -2 och bra is. Vi hade bestämt oss för att gå ut och visa att vi är det bättre laget, och det gör vi med besked... Målen ramlade in på lite olika sätt, hörnor, volley och några frilägen som resulterade i öppna mål. Snygga och mindre snyggt. Vi känner att vi hade många bra prestationer och fina passningar. 11-1 efter första halvlek.

Andra halvlek börjar på samma sätt målen ramlar in lite då och då. Sen blir avslutningen av matchen annorlunda med lite konstiga domslut så vi har tre spelare på botbänken. Vi lyckades dock göra mål då också.. Å vet ni vad - 100% på straffar denna match!!! Totalt sett en gedigen insats av hela laget och en bra lördag i Spånga"

Byn alltjämt spelare serieledare
Edsbyn besegrade samtidigt GT-76 på bortaplan med 8-3 och behåller därmed serieledningen i minst en vecka till. Detta med 6 måls marginal före våra pojkar som dock har en match mindre spelad och i praktiken leder serien... GT inkasserade därmed sin tredje förlust i serien och i slutändan kanske det därmed står emellan tre av de fyra lagen från norra poolen av serien. Bollnäs, Edsbyn och Sandviken gör upp om seriesegern...

MATCHFAKTA
SPÅNGA / HELENELUNDS IK - BOLLNÄS GIF BF 3 - 18
(1-11)
Mål Bollnäs: Philip Heed 5, Philip Bergström 5, Gustav Lind 3, Simon Olsson 2, Måns Olnils, Ture Widoff, Oliver Bergman. Assist: Philip Heed 6, Oliver Bergman 2, Edwin Johansson 2, Måns Olnils, Wille Celin, Philip Bergström