Bollnäs GIF BF U19

Referat: Gustavsbergs IF Bandy - Bollnäs GIF BF U19

Det blev en tuff nöt att knäcka när de orangeblå P19-killarna reste till Stockholms Östra delar för en solig fight på vackra Ekvallens isoval... Efter en vändning i första så gick det slut vägen i en seg bortamatch där ytterligare 2 poäng bärgades...

Trevande med vändning

Första halvlek började trevande där hemmalaget tog ledningen och ställde till det lite för gästerna. Bollnäs fick inte igång spelet som vi vill ha det, utan det hackade lite i maskineriet. Alvin Einarsson petade in kvitteringen på passning från Simon Olsson. Efter en halvtimmes spel kom vi loss och Philip Bergström var vass för dagen... Efter 2 mål från Bergströms klubba sista kvarten gick vi till halvtidsvila i ledning 4-2.

Straffmiss... igen!!! Frislag istället

Philip Bergström hann även damma in sitt 4:e mål för dagen i inledningen av andra halvlek. Gästerna tog tag i taktpinnen bättre i andra och passningsspelet kom igång. Orangeblått hann till och med med att sätta en straff i ribban. I gengäld stängde vi matchen med TVÅ frislagsmål! Slit och släp för att få hem två poäng.

Kopia till veckan
Nu väntar ytterligare en träningsvecka innan P19 kommande vecka möter Spånga/Helenelund borta. Det är först EFTER den "måste-matchen" som avgörandet kommer så det är bara för gänget att åka hem och ladda om

FAKTA:
GUSTAVSBERGS IK - BOLLNÄS GIF BF 4 - 7
(2-4)
Mål Bollnäs: 1-1 (18) Alvin Einarsson (Simon Olsson), 1-2 (20) Philip Bergström, 2-3 (38) Philip Bergström (Edwin Johansson), 2-4 Philip Bergström (Oliver Bergman), 2-5 (63) Philip Bergström (Philip Heed), 3-6 (71) Oliver Bergman (Philip Heed) frislag, 4-7 (88) Alexander Celin (Philip Heed) frislag
Hörnor: G 9 (2) - B12 (0)