GT/76 Bandy

U19 ENSAMT i serietopp

Det var en härlig match med mycket kamp och härlig spänning som slutade med en uddamålsseger får våra OrangeBlåa killar! Bägge lagen saknade någon spelare och det blev exakt så jämnt som man kunde hoppas på

Lång väntan på första
Det tog 33 minuter innan första målet föll. Det var Philip Heed som HELT frispelades från Oliver Bergman och resultatet 1-0 stod sig över halvtidsvilan. Det var mycken kamp och inte jättemånga lägen i början av matchen men som i de flesta bandyfighter så skapades det mer efter paus

Gick ifrån...
Hemmalaget gick ifrån till 3-0 efter 2 snabba mål i 57 och 58 minuten. i den 71:a minutern gjorde Philip Heed nåt ovanligt - mål på straffslag. Före detta hade P19 missat 6 raka straffslag. Matchen såg avgjord ut men GT ville annat

Sjukt spännande
Det blev till slut sjukt spännande efter att GT gjort 2 mål och Philip Heed gjort sitt 3:e för kvällen fram till 5-3. GT hann med ett mål i 91:a minuten och hemmalagets målvakt Oskar Odenmyr Delin hann också med ett par svettiga räddningar innan det blåstes eld upphör.

Upp i ensam topp
Bollnäs är nu enda lag med endast en förlust. Edsbyn har spelat 2 matcher mer och toppar därför tabellen men vi ska ju alla landa i 14 spelade matcher till slut och OrangeBlått har alltså allt i egna händer. Två bortamatcher i Stockholm men framför allt 3 härliga hemmamatcher mot Edsbyn, Sandviken och Rättvik. Det blir en rolig februari och mars för det här laget.

GT
Vi tackar lördagens motståndare för en riktigt bra fight. GT visade att man tänker vara med ända in i kaklet och slåss om seriesegern. Den här gången drog hemmalaget det längsta strået och fick därmed revansch för förra helgens förlust i Egons Cup

FAKTA
BOLLNÄS GIF BF U19 - GT-76 U19 5 - 4
(1-0)
Mål Bollnäs: 1-0 (33) Philip Heed (Oliver Bergman), 2-0 (57) Oliver Bergman (Philip Heed), 3-0(58) Alvin Einarsson, 4-1 (71) Philip Heed (Straffslag), 5-3 (89) Philip Heed (Anton Hallgren) Hörna
Skott: B 17 (5) - G16 (4)
Hörnor: B13 (1) - G17 (0)
Straffslag: B 1(1) - G 0 (0)
Utvisningar: B 2 x 10 + 1 x 5 G 4 x 10 min