19:30

Bollnäs GIF BF U19

Förkrossande seger i seriepremiären mot Rättvik

Såååja!
P19-serien hade inte kunnat börja mycket bättre. Det blev en tydlig segar på bortaplan när vi klippte till Rättvik med hela 13-1. Efter en kraftigt varierande försäsong rent resultatmässigt så var det här ju en härlig upplevelse med många mål

4 mål i halvtid
Redan i halvtid hade gästerna åkt ifrån till 4-0 och enligt den officiella statistiken hade hemmalaget sitt första (!!!) skott på mål efter 44 och en halv minut. Rättvik drabbades dessutom av ett grovt matchstraff... Det var en klar slagsida redan i halvtid

1-9 i andra
I den andra halvleken var det som det brukar i bandymatcher - målproduktionen ökade. Rättvik sköt 3 skott på mål på hela matchen - ett gick in. För gästerna trillade det på ganska bra och 9 bollar rullade in i Rättviksburen i den andra halvleken

Framtiden
I och med segern tog vi såklart hand om serieledningen (ganska ointressant eftersom det är första omgången men ändå...) Redan nästa vecka rullar det på i skaplig hastighet med matcher både onsdag och lördag. Häng med oss här på hemsidan så laddar vi för "FÖR-derby" på onsdagkvällen uppe i den lilla rödblåa byn

FAKTA:
IFK RÄTTVIK BF - BOLLNÄS GIF BF 1 - 13
(0-4)
Mål Bollnäs: 0-1 (14) Philip Bergström (Oliver Bergman), 0-2 (21) Philip Bergström (Oliver Bergman), 0-3 (25) Oliver Bergman (Philip Hed), 0-4 (28) Philip Bergström, 0-5 (51) Oliver Bergman (Philip Bergström), 0-6 (53) Alexander Celin - straffslag, 0-7 (58) Philip Hed (Edwin Johansson), 0-8 (60) Oliver Bergman (Odin Ask Stausholm), 0-9 (63) Philip Hed (Philip Bergström), 0-10 (65) Philip Hed (Anton Hallgren) - Hörna, 0-11 (68) Philip Bergström (Philip Sirviö), 1-12 (83) Philip Hed (Oliver Bergman), 1-13 (86) Alexander Celin (Oliver Bergman) - hörna
Utvisningar IFK R: 1 x 10 minuter + grovt matchstraff BGIF: 3 x 10 min