17 februari 2023
00:00

IK Sirius BK U17

Frustrerande fredagkväll i arenan

Ja det blev en frustrerande fredagkväll i arenan för P17. Många frilägen, några bortdömda, matchens sista skott klockrent i stolpen på hörna och torsk med uddamålet. Nä, det var inte riktigt grabbarnas kväll

Började bra
Det var en vettig början på matchen. Laget startade som tänkt och spelade klokt. Trenden höll i sig ungefär halva första halvleken och efter en mindre bra andra del av första halvlek så landade vi i att det var lika på 2 i halvtid.

Rann ifrån
Gästerna hade en klart bättre period än hemmalaget i början av den andra halvleken och 2-2 hann bli 3-6 innan den stora upphämtningen började. Ett par välriktade hörnor och en utjämning i straffslag senare så vips så var hemmalaget i kapp igen och matchen skulle avgöras i slutskedet efter Milo Lindbloms 6-6 i den 80:e minuten

Lyckad timeout men...
Hemmalaget hade en lyckad timeout efter 72 minuter och efter det sedan så var hemmalaget det klart bättre laget. Nu drog gästerna ändå det längsta strået när man fick in segerbollen i slutskedet. Bollnäs satte sista hörnan i stolpen och var värda minst en poäng men det här var ingen dag att minnas på det viset för hemmalaget

FAKTA:
BOLLNÄS GIF BF - IK SIRIUS BF 6 - 7
(2-2)
Mål: 1-0 (12) Thim Brodin (Gustav Lind), 2-2 (45) Milo Lindblom, hörna (Philip Bergström), 3-3 (50) Måns Olnils, 4-6 (72) Thim Brodin (Oliver Bergman) 5-6 (75) Milo Lindblom, hörna (Philip Bergström), 6-6 (80) Milo Lindblom, straffslag